Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia a spart ușa apartamentului în care locuiește tatăl său. Avea ordin de restricție față de acesta

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a încălcat ordinul de protecție și a distrus ușa apartamentului tatălui său. A fost reținut de polițiști și urmează să fie cercetat sub control judiciar.

La data de 20 iunie 2020, un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia a sesizat poliția cu privire la faptul că fiul său a distrus ușile locuinței și a încălcat prevederile unui ordin de protecție.

Polițiștii deplasați la locuința reclamantului au constatat că, în perioada 19 – 20 iunie 2020, fiul său, în vârstă de 30 de ani, ar fi încălcat prevederile ordinului provizoriu de protecție, emis de Judecătoria Alba Iulia, care îi interzice să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de locuința tatălui său și a distrus ușile apartamentului.

Față de fiul reclamantului, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție, iar în cursul zilei de duminică, 21 iunie, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax