Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia, aflat în carantină a aruncat pe geam două scaune și mâncarea primită. Care a fost motivul ”revoltei”

Publicat

jandarmerie jandarmi

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia, care se află în carantină instituționalizată, într-o pensiune, a distrus mai multe bunuri din camera de cazare. 

Potrivit jandarmilor din Alba, incidentul s-a petrecut duminică 14 iunie, atunci bărbatul aflat în stare de ebrietate și furios din cauza faptului că nu putea pleca în străinătate, fiind carantinat, a aruncat pe geam mâncarea primită și 2 scaune.

De asemenea, acesta a adresat injurii altor persoane carantinate. Jandarmii care asigurau măsurile de ordine publică au solicitat sprijinul unui alt echipaj de jandarmi, pentru a interveni în cazul degenerării situației.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârșirea infracțiunii de distrugere. Daunele produse au fost estimate de către administratorul centrului la 700 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax