Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Alba Iulia, cu permisul reținut, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a încercat să îi păcălească pe polițiști. S-a ales cu dosar penal

Publicat

semafor culoare rosieUn tânăr în vârstă de 27 ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism având permisul de conducere reținut. Acesta a trecut cu mașina pe culoarea roșie a semaforului și a încercat să îi inducă în eroare pe polițiști, trecând pe bancheta din spate a autoturismului, în timp ce pasagerul din dreapta i-a luat locul la volan. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 noiembrie, în jurul orei 15.50, poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia, în timp ce efectuau activităţi de patrulare, au observat un autoturism care, la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu Calea Moţilor, nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric.

Autoturismul a fost urmărit cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă şoferul şi-a continuat deplasarea pe Bulevardul Republicii şi s-a oprit în parcarea de lângă stadionul din cartierul Cetate.

Şoferul autoturismului a fost observat când a sărit pe bancheta din spate, iar locul i-a fost luat de către pasagerul din dreapta, încercând astfel să-i inducă în eroare pe poliţişti.

Acesta a fost identificat, în persoana lui D.V.A., de 26 de ani, din Alba Iulia, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că avea permisul de conducere reţinut.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul reţinut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax