Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia, cu permisul suspendat a provocat un accident rutier pe o stradă din oraș. Ce s-a întâmplat

Publicat

pol

Un accident rutier s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.45, pe strada Livezii. Polițiștii din Alba transmit într-un comunicat de presă că în incidentul rutier au fost implicate două autoturisme. 

În urma verificărilor făcute de polițiști, șoferul vinovat de producerea accidentului rutier avea permisul suspendat.

Accidentul rutier a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis luni, 30 ianuarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 ianuarie 2023, în jurul orei 02,45, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pe strada Livezii din municipiu, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul care a provocat accidentul avea permisul de conducere suspendat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax