Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia dat în urmărire națională, descoperit la plimbare în Carolina Mall, de un polițist aflat în timpul liber

Publicat

Un polițist aflat în timpul liber la Carolina Mall a văzut un tânăr dat în urmărire generală care se plimba prin mall-ul din oraș. 

S-a întâmplat joi, 22 august, în jurul orei 21.00. Polițistul în cauză se afla în acel moment în mall când l-a văzut pe tânărul de 19 ani, care avea pe numele său un mandat de arestare. 

Este vorba despre Grancsa Paul Iosif, un tânăr de 19 ani, născut în Alba Iulia, dar cu domiciliul în Brașov. Acesta a comis mai multe furturi pe raza județului. Din data de 21 august 2024 era dat în urmărire națională, profiul său fiind făcut public și pe site-ul IPJ Alba, la persoane căutate.

Tânărul are pe numele său o condamnare definitivă de un an pentru un furt în scop de folosință.

Polițistul este în cadrul Biroului Investigații Criminale și l-a văzut pe tânăr. Acesta a sesizat prezenta tânărului, în centrul comercial. La fața locului și-au făcut apariția mai mulți jandarmi care l-au identificat pe tânăr și l-au reținut.

Persoana în cauză a fost încătușată și condusă la sediul IPJ Alba – Serviciul Investigații Criminale, unde a fost predată organelor abilitate, în vederea luării măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate