Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Alba Iulia, găsit cu răni grave pe stradă, a murit la spital. Ar fi căzut de la înălțime

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Un tânăr de 26 de ani și-a pierdut viața după ce ar fi căzut de la înălțime. Acesta fusese găsit pe trotuar, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, cu răni grave la picioare și cap. A murit la spital.

Poliția a fost sesizată despre incident miercuri dimineața, iar inițial a fost investigată varianta unui accident rutier, care ulterior a fost exclusă. Tânărul a fost găsit în apropierea Școlii Gimnaziale nr. 6.

A fost transportat la spital în stare gravă, cu fracturi la nivelul picioarelor și răni în zona feței. A decedat miercuri, la spital.

”Pacientul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, politraumatizat, cu multiple fracturi, inclusiv deschise, posibil în urma unei căderi de la înălțime. Avea fractură de bazin, fracturi la oasele feței, la mandibulă (traumatism cranio-facial sever), fracturi la membrele inferioare și alte leziuni foarte grave. Acesta a decedat, miercuri, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața”, au precizat reprezentanții spitalului, pentru Alba24.ro.

Cauza decesului ar fi fost stabilită ca ”traumatisme în urma precipitării (căderii) de la înălțime”. Cel mai probabil, tânărul ar fi căzut, însă nu au fost găsiți martori care să confirme circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.

Ancheta continuă în cadrul unui dosar încadrat la ”ucidere din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax