Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un tânăr din Alba Iulia şi un minor din Teiuş, reţinuţi de poliţişti. Au furat bunuri din locuinţe şi sediul unei firme, de Crăciun şi Revelion

Publicat

Un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia şi un minor de 16 ani din Teiuş au fost reţinuţi, luni, de poliţişti, fiind suspecţi principali în mai multe cazuri de furturi din locuinţe şi sediul unei firme din municipiu, comise în perioada Crăciunului şi a Revelionului. Cei doi vor fi prezentaţi instanţei, cu  propunere de arestare preventivă. Prejudiciul cauzat de aceştia depăşeşte valoarea de 9.200 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 25 decembrie 2012. Cosmin C. (20 de ani) din Alba Iulia a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat din municipiu, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, de unde a sustras suma de 8.700 de lei, un GPS şi produse alimentare, prejudiciu în valoare totală de 9.200 de lei.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de Revelion, împreună cu M.H. (16 ani), din Teiuş, tânărul a sustras din locuinţa unei femei din Alba Iulia o poşetă cu documente de identitate, carduri bancare şi un telefon mobil.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că în data de 6 ianuarie 2013, minorul a încercat să sustragă bani dintr-un automat de bilete de transport în comun, amplasat strada Mureşului din Alba Iulia, iar în aceeaşi zi, prin escaladare, a pătruns în biroul unei societăţi comerciale din oraş, de unde a sustras suma de 41 de lei.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

UPDATE: Luni, Parchetul a promovat propunerea poliţiştilor în faţa instanţei de judecată care, pentru Cosmin C. a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 29 zile iar faţă de minor a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cosmin C. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax