Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Un tânăr din Alba Iulia, Vicepreședinte al Consiliului Tineretului din România, organizația care apără drepturile tinerilor

Publicat

tineri

Florin Râșteiu, un tânăr din Alba Iulia este unul dintre cei opt noi Vicepreședinți ai Consiliului Tineretului din România. Mandatul lui Florin a început pe 1 noiembrie și se va termina pe 5 septembrie 2020. 

Florin Râșteiu este absolvent al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, momentan student în Cluj-Napoca la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. 

Tânărul din Alba Iulia s-a făcut remarcat încă din liceu în ceea ce privește reprezentarea elevilor la nivel local dar și național. De asemenea, are o vastă experiență în mediul ONG și în organizații de voluntariat axate pe promovarea și susținerea drepturilor omului și a libertății de exprimare. 

Consiliul Tineretului din România este o organizație care are ca scop apărarea și promovarea drepturilor tinerilor români din țară și din străinatate, precum și creșterea participării active a tinerilor la viața comunităților lor.

CTR sprijină și susține interesele comune ale membrilor săi la nivel local, regional, național, european și internațional.

În cei 13 ani de activitate, CTR și-a asumat misiunea de a asigura prezența unei voci puternice a tinerilor în plan instituțional și public în procesul de dezvoltare a politicilor publice care vizează tinerii și care pot avea un impact semnificativ asupra tinerilor, inclusiv în domenii care vizează ocuparea, educația, sănătatea, participarea civică și politică și voluntariatul.

Florin Râșteiu face parte din Biroul Permanent care este structura de conducere executivă formată dintr-un președinte și 8 vicepreședinți care își vor exercita mandatul în perioada 1 noiembrie 2019 – 5 septembrie 2020.

Membrii echipei au vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani, unii dintre ei fiind în primii ani ai studenției, având, însă, o însemnată experiență în sectorul de tineret, activând de-a lungul timpului în importante structuri de și pentru tineret la nivel local, național și internațional.

Biroul Permanent

◦ Gabriel Carnariu, Președinte
◦ Florin Râşteiu, Vicepreședinte
◦ Ana Ungureanu, Vicepreședinte
◦ Maria Francesca, Vicepreședinte
◦ Marius Deaconu, Vicepreședinte
◦ Kőrösi Kristóf, Vicepreședinte
◦ Oana Ghiocea, Vicepreședinte
◦ Elgard Andreas, Vicepreședinte
◦ Teodora Balaș, Vicepreședinte

Obiectivul comun al tinerilor este promovarea și apărarea drepturilor și intereselor tinerilor români, precum și creșterea participării active a acestora la viața comunității din care fac parte.

Sursă foto: Facebook – Consiliul Tineretului din România

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax