Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un tânăr din Alba, trimis în judecată pentru distrugere: A lovit un aparat de păcănele după ce a pierdut toți banii

Publicat

Un tânăr din Alba va fi judecat pentru distrugere după ce supărat că a pierdut toți banii la păcănele a distrus aparatul la care juca. 

Deși fapta s-a petrecut în urmă cu aproape doi ani, dosarul a trecut de camera preliminară a judecătorilor din Blaj, în data de 3 martie 2022.

Mai exact, la data de 6 septembrie 2020, în jurul orei 19 :50, în timp ce se afla în incinta punctului de lucru inculpatul a jucat la aparatele electronice, iar pe motiv că a pierdut toți banii pe care i-a jucat, a lovit cu pumnul ecranul aparatului, iar acesta a devenit nefuncțional, fiind necesară înlocuirea monitorului cu touchscreen.

După acest incident, personalul de serviciu i-a solicitat inculpatului cartea de identitate, dar acesta a părăsit sala jocurilor electronice, fără a le comunica identitatea.

Conform procesului verbal de vizualizare a imaginilor înregistrate în interiorul sălii de jocuri, întocmit de organele de cercetare penală, la data de 24.09.2020, precum și din imaginile stocate pe CD-ul atașat la dosarul cauzei, se poate observa inculpatul în momentul în care lovește aparatul de jocuri electronice, aparatul care indică eroarea de funcționare, precum și momentul în care inculpatul părăsește sala jocurilor electronice”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, în data de 3 martie 2022, magistrații Judecătoriei Blaj au admis rechizitoriul întocmit de procurori și au dispus trimiterea în judecată a bărbatului în vârstă de 30 de ani, pentru distrugere.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax