Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un tânăr din Blaj a intrat într-un magazin LIDL alături de mama sa, dar s-a ales cu un dosar penal. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un tânăr din Blaj care în urmă cu un an pe când avea 17 ani a comis un furt din magazinul LIDL din oraș, a aflat recent daca va mai fi cercetat pentru fapta sa, sau nu. 

Acesta a intrat în magazin alături de mama sa.

Este vorba despre o cerere de renunțare la urmărirea penală, cerere venită din partea procurorilor parchetului din Blaj.

În data de 31 mai, magistrații Judecătoriei Blaj au dat o decizie în acest caz.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 09.03.2022, în jurul orelor 10:50,  suspectul în vârstă de 17 ani la momentul comiterii faptei, s-a deplasat împreună cu mama sa, la magazinul Lidl din Blaj, împrejurare în care, profitând de neatenția persona lui de pază a sustras o sticlă de apa de parfum pe care a introdus-o în buzunarul de la geacă fără a achita contravaloarea produsului.

Martorul în calitate de angajat al societății, în timp ce vizualiza camerele de supraveghere amplasate în incinta societății l-a observat pe suspect în momentul în care a sustras bunul, iar după ce a trecut de casa de marcat, văzând că nu achită produsul, acesta l-a oprit pe suspect si i-a solicitat să îi restituie bunul.

Fiind audiat, suspectul  a recunoscut și regretat comiterea faptei”, se arată în documentul citat.

Magazinul a recuperat prejudiciul în valoare de 24,99 lei însă a solicitat tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

Procurorii au considerat că nu este nevoie să mai continue ancheta și au cerut confirmarea renunțării renunțării la urmărirea penală.

De asemenea judecătorii au considerat că dosarul poate fi închis așa că au confirmat cererea procurorilor.

Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax