Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un tânăr din Blaj a spart o mașină și a furat un telefon și câteva sute de lei. S-a ales cu dosar penal

Publicat

furt din masina

Polițiștii din Blaj au identificat și reținut un tânăr din municipiu care este cercetat pentru furt. Acesta ar fi spart geamul unui autoturism și ar fi sustras, din interiorul acestuia, bani și un telefon mobil.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Blaj, care este bănuit de săvârșirea unui furt dintr-un autoturism.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după-amiaza zilei de 06 iunie, ar fi spart geamul lateral al unui autoturism, care era parcat pe strada Clujului din municipiu, iar din interiorul autovehiculului ar fi sustras suma de 400 și un telefon mobil.

În cursul zilei de azi, 17 iunie, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

sursă foto: arhiva Alba24.ro – rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax