Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un tânăr din Blaj, atacat pe stradă pentru 200 de lei și un pachet de țigări. Atacatorul a fost reținut de polițiști

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 20 de ani din Blaj a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru tâlhărie, după ce ar fi atacat un alt tânăr, pe o stradă din oraș. În urma atacului acesta i-a sustras suma de 200 de lei și un pachet de țigări. 

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis vineri, 10 februarie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Blaj au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Se pare că, în seara zilei de 3 februarie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din Blaj, tânărul l-ar fi abordat pe un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Blaj, iar prin violență i-ar fi sustras, din buzunarul hainei, suma de 200 de lei și un pachet cu țigări.

În cursul zilei de vineri, 10 februarie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax