Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un tânăr din Blaj care a băut aproape 20 de beri și cocktai-uri și a provocat un accident rutier, trimis în judecată de procurori

Publicat

Un tânăr din Blaj care a ajuns cu mașina într-un șant după ce a băut mai multe beri și cocktailuri, va ajunge în fața instanței de judecată. La data comiterii faptei avea 18 ani. 

La un an de la comiterea accidentului rutier, dosarul de conducere sub influența alcoolului a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Este unul dintre zecile de cazuri din județul Alba, care ajung în fața magistraților, în care inculpații consumă multe bături alcoolice iar apoi se urcă la volanul mașinii.

În dosarul care în data de 14 septembrie a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, maigstrații au notat cele întâmplate în dimineața zilei de 6 august 2o22.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT rutier la Blaj. Un tânăr de 18 ani din municipiu s-a urcat băut la volan și a ajuns cu mașina într-un șanț

Potrivit magistraților, Dragoș R., a declarat în timpul anchetei că în noaptea de 5 spre 6 august a fost la o petrecere la restaurantul Târnavele din Blaj. Acolo a băut tot potrivit declarației sale, în jur de 8 (opt) beri și paroximativ 8 (opt) pahare de cocktail-uri alcoolice.

Deși era într-o stare avansată de ebrietate s-a urcat la volanul mașinii pentru a merge spre casă.

În jurul orei 6.5o, printr-un apel la 112, polițiștii din Blaj au fost sesizați că pe strada Păcii din oraș, a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fașa locului, polițiștii l-au găsit pe tânăr, la volanul unei mașinii, într-un șanț.

Mai exact, într-o curbă a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu mașina în șant.

Când a fost testat cu aparatul etilotest, potrivit unui comunicat al poliției a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Apoi la spital, la prima recoltare (ora 07:40) ”inculpatul a avut o alcoolemie de 1,73 g/l, alcool pur în sânge, iar la a doua recoltare (ora 08:40) a avut o alcoolemie de 1,64 g/l, alcool pur în sânge”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa va ajunge în fața magistraților din Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax