Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Blaj care a făcut probleme prin oraș, reținut de polițiști: A bătut o persoană, iar pe alta a amenințat-o

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din Blaj a fost reținut de polițiști, iar vineri 9 decembrie va fi prezentat în fața magistraților, după ce în ultimele zile, a cauzat mai multe probleme prin oraș.

Mai exact, la sfârșitul lunii noiembrie ar fi agresat un alt tânăr de 28 de ani, iar în seara zilei de 6 decembrie a amenințat un alt tânăr. A fost identificat de polițiști, fiind bănuit de loviri și alte violențe, dar și amenințare.

Polițiștii din Blaj au reținut un tânăr care este cercetat pentru amenințare și lovire. Va fi prezentat în fața procurorilor.

La data de 8 decembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Blaj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 28 noiembrie 2022, în timp ce se afla într-o zonă publică pe raza municipiului Blaj, l-ar fi abordat pe un tânăr de 28 de ani și l-ar fi agresat, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico – legale, sunt necesare 4 -5 zile de îngrijiri medicale.

În seara zilei de 6 decembrie, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Blaj, tânărul l-ar fi amenințat pe un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, cu acte de violență.

În cursul zilei de azi, 9 decembrie, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax