Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Blaj care s-a urcat beat la volan, găsit de polițiști cu mașina într-un șant. Ce a indicat aparatul etilotest

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din Blaj a fost găsit de polițiștii rutieri, în noaptea de 22 mai, într-o mașină aflată într-un șant. 

După ce a fost testat pentru a se vedea dacă a consumat băuturi alcoolice, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat. 

Incientul rutier a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Alba, ”la data de 22 mai 2023, în jurul orei 01.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au observat un autoturism avariat, oprit într-un șanț de pe marginea străzii Alexandru Borza din municipiu.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Blaj, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pierdut controlul asupra acestuia, fără ca în urma accidentului să fie înregistrate victime omenești.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării mostrelor de sânge, însă acesta a refuzat să se supună recoltării.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este radiat din circulație”, se arată în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax