Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Blaj, ”spaima” magazinelor din oraș: Trimis în judecată pentru furt. A ascuns un polizor în pantaloni

Publicat

Un tânăr din Blaj a fost trimis în judecată pentru furt calificat, după ce a dat o serie de furturi în mai multe magazine din oraș. 

Toate s-au întâmplat în a doua jumătate a anului 2022, iar o trimitere în judecată a avut loc abia în 4 ianuarie 2024. 

Modalitatea în care acesta sustrăgea produsele din magazine este detaliată de magistrați, în motivarea Judecătoriei Blaj.

Ce fura tânărul

Un prim caz este documentat la sfârșitul lunii mai a anului 2022. Atunci a furat dintr-un magazin două sticle cu parfum pe care le-a ascuns în pantaloni, însă nu a trecut de casa de marcat, deoarece a fost văzut de un paznic.

Apoi, în 29 septembrie, a intrat într-un market și a furat un polizor.

”În imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se observă momentul în care inculpatul sustrage bunul, se asigură că nu este văzut de nicio persoană, după care ascunde bunul în interiorul pantalonilor”, se arată în motivarea instanței.

În altă zi, 16 octombrie intră într-un alt magazin din Blaj și a vrut să fure un trening. A intrat în cabina de probă, a rupt sistemul antifurt de pe haine, iar pantalonii de trening a vrut să îi ascundă sub geacă. Dar a fost văzut pe camarele video de o vânzătoare care a alertat paza.

Câteva zile mai târziu, pe 24 octombrie, a intrat în magazinul Kaufland, de unde a furat o pereche de căști. Însă, la fel ca și în restul cazurilor a fost oprit de paznicul de la magazin.

Ultima faptă comisă înainte ca dosarul penal să fie deschis de anchetatori este un furt comis într-o școală din oraș. Tânărul a intrat și i-a furat inelul unui elev.

Mai exact i-a cerut inelul să se uite la el, apoi a plecat din școală fără a-i mai da bijuteria înapoi.

Audiat ca suspect a uzat de dreptul la tăcere, însă din calitatea de inculpat a recunoscut toate furturile comise.

În data de 4 ianuarie dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. Tânărul va fi judecat pentru furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax