Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Bucerdea, eliberat din penitenciar a fost reţinut de poliţişti. Şi-a agresat fosta concubină, iar femeia a fost internată în spital

Publicat

agresiune

Un tânăr de 26 de ani din Bucerdea Grânoasă care e fost eliberat recent din Penitenciarul Aiud ajunge din nou după gratii, în urma unui scandal cu fosta iubită. După ce a executat o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru furt şi ultraj, acum a fost reţinut de poliţişti tot pentru ultraj, dar şi lovire, pentru că şi-a agresat concubina în vârstă de 25 de ani.

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată, marţi, la ora 12.20, cu privire la faptul că pe strada Eroilor din oraş s-a produs un scandal. Patrula de siguranţă publică a intervenit pentru aplanarea conflictului şi a constatat că acesta s-a produs între L.M.I. (26 de ani), din Bucerdea Grânoasă şi fosta sa concubină, o femeie de 25 de ani din Blaj. Tânărul a fost eliberat recent din Penitenciarul Aiud, unde a executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi ultraj contra bunelor moravuri.

În timpul conflictului dintre cei doi, bărbatul a şi agresat-o pe femeie. Din cauza loviturilor, a rămas internată în spital.

Faţă de L.M.I., poliţişti au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru promovarea în fața instanței a propunerii de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax