Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din București a fost sancționat după ce a încercat să vândă ilegal un telefon unui jandarm

Publicat

Un tânăr din Bucureşti a fost sancționat de jandarmii din Sebeş, luni după-masa, în timp ce încerca să vândă ilegal telefoane mobile. Întâmplarea a făcut ca, printre „clienții” acostați, să se afle un jandarm aflat în timpul liber. Acesta și-a anunțat colegii, iar comerciantul a fost sancţionat contravenţional și marfa i-a fost confiscată.

Aflat în cartierul Valea Frumoasei din municipiul Sebeş, I. Vasile, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Bucureşti a încercat să vândă trecătorilor mai multe telefoane mobile. Printre cei acostaţi de bucureştean s-a numărat şi un jandarm în timpul liber. Acesta şi-a anunţat colegii, iar aceştia au intervenit de urgenţă şi l-au surprins în flagrant pe bărbat. Pentru fapta sa, acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris, iar aparatele telefonice au fost ridicate în vederea confiscării şi depuse în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

„Încă o dată supunem atenţiei cetăţenilor faptul că, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cei care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant în alte locuri decât cele autorizate şi/sau nu pot dovedi provenienţa bunurilor riscă amenzi contravenţionale cuprinse între 1000 şi 1500 de lei şi confiscarea mărfurilor care au făcut obiectul faptelor de comerţ”, au transmis jandarmii.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax