Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un tânăr din Câlnic şi o femeie din Blaj au fost găsiţi spânzuraţi. Cele două cazuri sunt cercetate de poliţişti

Publicat

Două persoane şi-au pierdut viaţa, săptămâna trecută, la Câlnic şi Blaj. Acestea au fost găsite spânzurate. Poliţiştii desfăşoară cercetări, din primele informaţii fiind vorba despre suicid.

Sâmbătă, 9 iunie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi  prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la data de 7 iunie, în jurul orei 19.00, C.V. (33 de ani), din comuna Câlnic, în urma unor discuiţii contradictorii în familie, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

În urma sesizării, poliţiştii, împreună cu familia bărbatului au început căutările şi l-au găsit spânzurat de creanga unui copac, în grădina unei case din comuna Câlnic.

Tot sâmbătă, la ora 11.59, Poliţia Municipiul Blaj a fost sesizată de către un bărbat din Blaj, cu privire la faptul că a găsit-o pe soţia sa decedată în curtea locuinţei. Echipa operativă a constatat faptul că T.D. (70 de ani), din Blaj, era spânzurată de şurubul unui teasc.

În ambele cazuri, nu s-au evidenţiat urme de violenţă, iar, în urma efectuării  necropsiei de către medicul legist, s-a stabilit că moartea a fost violentă, fiind cauzată de asfixiere mecanică prin spânzurare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax