Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din comuna Lopadea Nouă a fost tăiat cu briceagul de un prieten, după un meci de fotbal

Publicat

Duminică, seara, în jurul orei 22.30, un tânăr din Beţa, Lopadea Nouă, a fost tăiat cu un briceag în zona abdominală. Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în curtea căminului cultural din localitatea Beţa s-a produs un scandal între patru tineri, aflaţi sub influenţa alcoolului.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă din cadrul Poliţiei Rurală Aiud a rezultat că duminică, în jurul orei 17.00, T.E., de 37 de ani, T.I, de 20 de ani, S.F.G., de 26 de ani şi S.F.M., de 27 de ani, toţi din localitatea Beţa, au participat la un meci de fotbal pe terenul din localitate. După terminarea meciului, aceştia s-au deplasat în curtea căminului cultural, la masă.

În jurul orei 22.00, pe fondul consumului de alcool, între cei patru tineri s-a produs un conflict spontan în timpul căruia S.F..M. l-a lovit pe T.E., cu un briceag, în zona abdominală.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „plagă înjunghiată flanc stâng”.

Poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de port fără drept al cuţitului şi lovire şi alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale şi evoluţia stării de sănătate a victimei să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei. Cercetările continuă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax