Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din comuna Şona este cercetat de poliţişti după ce s-a accidentat în timp ce conducea un moped fără permis şi cu alcoolemie de 1,35

Publicat

moped Zi de 13 cu ghinion pentru un tânăr de 31 de ani din comuna Şona. Sub influenţa alcoolului şi fără permis, acesta a condus un moped neînmatriculat, s-a dezechilibrat, a căzut şi a suferit leziuni uşoare. Dacă accidentul în care a fost implicat nu a fost unul grav, s-a ales în schimb cu dosar penal.

Vineri, 13 martie, la ora 20.34, polițiștii din Blaj au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Principală din localitatea Șona, un mopedist s-a accidentat.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că O.M., de 31 de ani, din comuna Șona, în timp ce circula pe un moped, s-a dezechilibrat și a căzut, suferind excoriații la față și membre.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

Față de O.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax