Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Crăciunelu de Jos a rănit un câine, cu o armă deținută ilegal. Ce au descoperit polițiștii, în urma unor percheziții

Publicat

Polițiștii din Alba au descoperit în urma unor percheziții două arme cu aer comprimat și peste 1.300 de proiectile deținute ilegal de un tânăr din Crăciunelu de Jos. Acesta din urmă ar fi folosit o astfel de armă pentru a răni câinele unui cetățean din comună. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 octombrie 2022, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat 3 percheziții domiciliare, în vederea obținerii de probe în cadrul unui dosar penal care vizează fapte de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă, fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor, care ar fi fost săvârșite de un tânăr de 20 de ani, din Crăciunelu de Jos.

Cu ocazia perchezițiilor au fost găsite două arme cu aer comprimat precum și 1.380 de proiectile, de calibrul 4,5 mm, deținute ilegal.

Bărbatul este bănuit că, la data de 13 octombrie 2022, ar fi folosit o astfel de armă și ar fi rănit un câine care aparține unui cetățean din comuna Crăciunelu de Jos.

Armele și muniția au fost indisponibilizate, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care bărbatul a intrat în posesia lor precum și pentru identificarea altor persoane care ar putea fi implicate în activitatea infracțională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax