Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Cugir și-a bătut mama până a bagat-o în spital. Motivul: Nu i-a dat bani de țigări. Decizie drastică a judecătorilor

Publicat

O femeie din Cugir a fost bătută atât de tare de fiul ei încât a ajuns la spital. Motivul pentru care a fost bătută de propriul copil este că nu a avut bani în casă pentru a-i da să își cumpere țigări.

În fața anchetatorilor tânărul de 18 ani a spus că este stresat și că are nevoie de bani pentru a-și cumpăra țigări. Cea mai recentă faptă de violență asupra mamei sale a avut loc în data de 3 februarie.

Este vorba despre S.A. Marian despre care mama sa a spus că a devenit violent încă de la vârsta de 12 ani. Acesta are obiceiul de a-și agresa mama, dar și bunicul.

După ce și-a bătut mama până când a băgat-o în spital, femeia a cerut un ordin de protecție.

Decizie drastică a magistraților

În data de 6 februarie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia, au dat o decizie drastică față de tânăr.

În fața magistraților tânărul a făcut o serie de declarații. Acesta a recunoscut că și-a bătut mama până când femeia a ajuns în unitatea de primiri urgențe, iar motivul a fost simplu: femeia nu i-a dat bani de țigări.

De asemenea a recunoscut și că este violent cu bunicul său, dar că de cele mai multe ori se înțelege bine cu el deoarece bărbatul îi dă bani de țigări.

Mai mult de atât a spus că era stresat că nu a luat examenul pentru carnetul de șofer și că a fost o stare de moment.

Judecătorii din Alba Iulia au considerat că tânărul prezintă un pericol major pentru familie.

Din acest motiv aceștia au luat decizia de impune un ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni. Tânărul a fost evacuat din casă, nu mai are voie să se apropie de mama sa, dar nici de bunic la o distanță mai mică de 50 de metri.

Decizia a fost executorie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax