Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un tânăr din Galda de Jos s-a răsturnat cu maşina după ce a intrat în gardul unei grădini, beat la volan

Publicat

Un tânăr de 29 de ani din Galda de Jos s-a ales cu dosar penal după ce, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului maşinii, s-a izbit cu aceasta de un gard, pe drumul comunal şi s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în apropierea centrului neuropsihiatric din Galda de Jos.

Duminică, la ora 7.50, poliţiştii Postului de Poliţie Galda de Jos au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe drumul comunal de lângă Centrul de recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Galda de Jos a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat în afara carosabilului, iar în urma cercetărilor efectuate, a rezultat că acesta a fost condus de C.A.V. (29 de ani) din Galda de Jos, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în gardul unei grădini după care autoturismul s-a răsturnat.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.A.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax