Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Hunedoara și-a ucis iubita de 22 de ani, în urma cu două zile. În 2017 a fost prins la Alba Iulia cu droguri la el

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Cristian Stănciulescu un tânăr de 27 de ani din Hunedoara și-a ucis în urmă cu două zile, iubita de doar 22 de ani, cu cu cuțit de vânătoare, iar apoi a încercat să se sinucidă. Tânărul are un trecut sumbru fiind condamnat de mai multe ori pentru trafic de droguri.

În 2017, în timpul unui flagrant pe o stradă din Alba Iulia, asupra tânărului polițiștii de la BCCO Alba Iulia au găsit mai multe substanțe etnobotanice. 

Ce s-a întâmplat atunci: la data de 30 iunie 2017, organele de poliţie din cadrul BCCO Alba Iulia au oprit în trafic, în Alba Iulia, autoturismul marca Peugeot în care se afla tânărul şi alte trei persoane.

În urma controlului, în autoturism au fost găsite următoarele bunuri: o pungă albă în care se aflau 115 pliculeţe din material plastic transparent în care se află masă vegetală de culoare verde-oliv; 1 pachet de ţigări marca Marlboro în care se afla o ţigară ruptă şi două ţigarete confecţionate din foiţă.

Din raportul de constatare tehnico-ştiinţifică întocmit de Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul BCCO Cluj-Napoca a rezultat că probele înaintate în cauză sunt constituite din: 115 punguţe care conţin 20,9 grame fragmente vegetale pe care s-a pus în evidenţă 5F-MDMB-PINACA; 2 ţigarete parţial arse care conţin fragmente vegetale pe care s-a pus în evidenţă 5F-MDMB-PINACA.

Cristian Stănciulescu a declarat că substanţele etnobotanice descoperite de organele de poliţie în autoturism îi aparţineau şi le-a achiziţionat de la o persoană din municipiul Cluj-Napoca”, se arată în dosarul penal în care acesta a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara, potrivit jurnaliștilor de la adevărul.ro

În 2019 a fost eliberat din închisoare

Oribila crimă s-a petrecut joi, 23 iulie, într-un apartament din Hunedoara. Potrivit adevărul.ro, cuprins de gelozie Cristian și-a ucis iubita de doar 22 de ani. Tânărul și-a înjunghiat iubita cu un cuţit de vânătoare, lovind-o în piept şi în spate, cu o forţă care i-a cauzat moartea aproape instantanee. Practic, susţin surse din anchetă, i-ar fi găurit trupul fetei de 22 de ani.

Imediat după a încercat să se sinucidă, mai exact și-a aplicat o lovitură cu același cuțit, în zona gâtului, dar a supraviețuit. a ieșit afară plin de sânge și a fost imobilizat de un jandarm care se afla în timpul liber.

Acum, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

sursă: adevărul.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax