Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un tânăr din Ighiu a ajuns cu maşina în gardul unei case. A rupt un branşament de gaz şi a lovit autoturismul parcat în curte

Publicat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Ighiu, aflat la volanul unei maşini, a pierdut controlul acesteia şi a intrat într-un gard al unei case din Ighiel. A avariat branşamentul instalației de gaz a imobilului, astfel că a fost nevoie de intervenţia echipelor de la E.On Gaz.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 106 H, pe raza localităţii Ighiel. F.M.V. (21 de ani), din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma accidentului a fost avariat branşamentul instalației de gaz a imobilului, motiv pentru care a fost necesară intervenţia echipelor EON Gaz, dar şi un autoturism ce era parcat în curtea imobilului.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internat în spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax