Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Ighiu, suspect de comiterea mai multor furturi, a fost identificat și reținut de polițiști

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Ighiu a fost reținut de polițiști după ce a fost identificat ca principalul suspect al mai multor furturi comise începând din luna august 2012 până în prezent, provocând un prejudiciu comulat de peste 1.700 lei. Bunurile furate au fost recuperate în proporție de 70%. Tânărul va fi prezentat parchetului  de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

În data de 4 ianuarie 2013, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, l-au identificat şi reţinut pe principalul suspect de comiterea a 3 furturi din anexele locuinţelor unor cetăţeni din comuna Ighiu, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 03.01.2013.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Daniel M., de 21 de ani, din comuna Ighiu este suspect de comiterea, în perioada august 2012 – ianuarie 2013, a unui număr de 6 furturi (un furt de bicicletă, un furt de componente metalice şi 4 furturi de diverse bunuri din anexe ale locuinţelor de pe raza comunei Ighiu), prejudiciul total cauzat prin faptele sale fiind în valoare de 1.735 lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului, în proporţie de 70% iar faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii.

Tot în cursul zilei de ieri, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia şi instanţei de judecată care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 29 zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax