Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Lopadea Nouă, beat la volan, a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului. Pasagerul din autoturism a rămas internat în spital

Publicat

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Lopadea Nouă este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, după ce s-a urcat beat la volan şi a provocat accident. A pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un stâlp de pe marginea drumului. Un alt tânăr aflat în autoturism a suferit fractură de claviculă în urma accidentului.

Evenimentul rutier s-a petrecut duminică dimineaţa, la ora 4.43, pe strada Gării din Aiud. O.V.M. (24 de ani) din Lopadea Nouă, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul acestuia, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Lopadea Nouă, pasager pe locul din dreapta fața a autoturismului, a suferit o fractură de claviculă şi a rămas internat în spital.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui O.V.M., au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală” şi „vătămare corporală din culpă”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax