Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un tânăr din Mușca, oprit de două ori de polițiști în trafic, la Câmpeni și Lupșa. Ce au descoperit patrulele rutiere

Publicat

Mai mulți șoferi au fost depistați în trafic, în județul Alba, sub influența alcoolului sau cu autorizație de circulație expirate. Un tânăr din Mușca a fost oprit de două ori în trafic, la Câmpeni și Lupșa, iar polițiștii din Blaj au depistat doi șoferi cu autorizații expirate.

Duminică, 24 iulie, în jurul orei 21.42, polițiștii rutieri din Câmpeni, în timp ce acționau pe strada Horea din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Mușca.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Ulterior, la data de 25 iulie, în jurul orei 02.00, tânărul a fost depistat de polițiștii din Baia de Arieș, în timp conducea autoturismul pe DN 75, pe raza comunei Lupșa.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, dar acesta a refuzat.

Polițiștii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto cercetările sunt continuate și pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducere fără permis.

Alte două infracțiuni rutiere au fost depistate de polițiștii din Blaj.

Astfel, duminică, în jurul orei 19.45, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea, pe raza comunei, un autoturism care avea autorizația provizorie de circulație expirată din luna septembrie 2021.

Luni noaptea, 25 iulie, în jurul orei 01.40, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea, pe strada 6 Martie din localitatea Crăciunelu de Jos, un autoturism care avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Față de  ambii conducători auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

sursa foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax