Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Ocna Mureş a provocat accident rutier după ce poliţiştii i-au luat permisul pentru consum de droguri

Publicat

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Ocna Mureş este cercetat penal de poliţiştii din Câmpia Turzii. Aflat la volanul unui autoturism, acesta a fost oprit în trafic, iar poliţiştii au observat că avea simptome ale consumului de substanţe interzise. I-au luat permisul, dar tânărul s-a urcat din nou la volan, în aceeaşi zi, şi a provocat accident rutier.

Potrivit IPJ Cluj, marţi, în jurul orei 15.20, poliţiştii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii l-au depistat, pe strada 1 Decembrie 1918, pe un tânăr în vârstă de 19 ani, din Ocna Mureş, la volanul unui autoturism, prezentând simptome ale consumului de substanţe interzise.

A fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii naturii substanţelor consumate. Totodată, pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18.25, tânărul s-ar fi urcat din nou la volan, iar pe raza localității Luna a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 66 de ani, din Bucureşti. În urma accidentului, tânărul a fost rănit uşor.

Pe numele acestuia, poliţiştii au deschis un nou dosar pentru comiterea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută de Codul penal.

Potrivit unor surse, tânărul s-ar fi urcat din nou la volan pentru a-şi recupera maşina, după ce fusese oprit de poliţişti.

sursa foto: Facebook (Ghita Hada)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax