Connect with us
Publicitate

ABRUD

Un tânăr din Roșia Montană s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier la Abrud. A băgat două persoane în spital

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din Roșia Montană s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier, pe raza orașului Abrud. Accidentul rutier s-a petrecut în vineri seara (21 iulie) în jurul orei 21.20.

Mai exact a intrat pe sens opus și a lovit un autoturism condus de un bărbat din Mogoș.

În urma impactului doi bărbați, pasageri în mașina lovită de acesta au fost răniți și transportați la spital.

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba în buletinul de presă din data de 22 iulie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 iulie 2023, în jurul orei 21,20, polițiștii din Abrud au intervenit pe DN 74 A, pe raza orașului Abrud, unde a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 29 de ani, din comuna Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Mogoș, județul Alba.

În urma accidentului, doi bărbați, de 46 și 56 de ani, din Câmpeni, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, care pentru primul a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru cel de-al doilea rezultatul a fost negativ.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax