Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Sebeș a intrat pe geamul unei case și a furat un telefon mobil. S-a ales cu dosar penal

Publicat

www.scottalarm.com

Un tânăr din Sebeș este bănuit de furtul unui telefon mobil în valoare de 2.000 de lei. Acesta ar fi intrat pe geamul unei locuințe, de pe strada Mihail Kogălniceanu, și ar fi luat telefonul lasat pe masa din bucătărie.

Potrivit  IPJ Alba, polițiștii din Sebeș l-au identificat pe un tânăr din municipiu ca și bănuit de furtul unui telefon mobil. Acesta ar fi profitat de faptul că geamul unei locuințe a fost lăsat deschis. Ulterior a vândut telefonul. Polițiștii l-au recuperat și l-au restituit păgubitului.

La data de 27 august 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Sebeș l-au identificat pe un tânăr de 29 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 26 august 2019.

Se pare că, în seara zilei de 26 august 2019, tânărul ar fi profitat de faptul că geamul unei locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș a fost lăsat deschis, ar fi pătruns în interior și, de pe masa din bucătărie, ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 2.000 de lei.

Ulterior, tânărul ar fi vândut telefonul, unei persoane din Sebeș, de la care polițiști au reușit să-l recupereze.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax