Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Vâlcea, trimis în judecată pentru evaziune fiscală în operaţiuni cu o firmă din Vinţu de Jos. Prejudiciul, estimat la peste 160.000 de lei

Publicat

pol

Poliţiştii din Sebeş au finalizat un dosar penal în care un bărbat din Vâlcea este acuzat de evaziune fiscală în operaţiuni către o firmă din Vinţu de Jos. Prejudiciul adus statului este de peste 160.000 de lei.

Propunerea de trimitere în judecată a tânărului de 22 de ani din Băbeni (Vâlcea) fost formulată de către poliţiștii din Sebeș, după finalizarea cercetărilor în dosarul penal deschis pe numele acestuia. Oamenii legii au stabilit că, în decursul anului 2007, acesta a comercializat mai multe tone de cereale către o societate comercială  din Vințu de Jos, în valoare de aproximativ  80.600 de lei, fără ca în contabilitatea firmei să fie înregistrate aceste operațiuni.

Prejudiciul estimat adus bugetului de stat este în valoare de 161.791 lei, din care 87.829 lei TVA şi 73.962 lei impozit pe profit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax