Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr din Zlatna a fost surprins de jandarmi, încercând să introducă în Judecătoria Alba Iulia două cuţite

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Zlatna a încercat să intre, joi, în sediul Judecătoriei Alba Iulia având asupra sa două cuţite. Observat de jandarmi, acesta declarat că intrase în clădirea instanţei pentru a se interesa de termenul unui proces al unui cunoscut.

În momentul accesului, sistemele tehnice de securitate au semnalat existenţa unor obiecte metalice asupra acestuia, iar jandarmii i-au solicitat o explicaţie. Bărbatul a justificat avertizările sistemului tehnic prin faptul că purta la gât un lanţ metalic, încercând prin aceasta să ascundă existenţa celor două cuţite asupra sa.

În urma percheziţiei corporale efectuate, jandarmii au descoperit cuţitele. Tânărul a declarat că găsise cele două cuţite şi că le uitase în buzunarul de la piept al gecii. Acesta s-a arătat cooperant cu oamenii legii, nu a opus rezistenţă dar a dorit să pune obiectele în rucsacul prietenului lui şi nu să le predea jandarmilor.

Cele două cuţite pe care acesta le purta la piept măsurau 21 şi respectiv 23 de centimetri.

În cauză au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, Marius J., în vârstă de 19 ani, domiciliat în oraşul Zlatna, judeţul Alba fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de “port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a (…) boxului ori a altor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax