Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr dintr-un sat din Alba care din gelozie a bătut un alt bărbat și i-a spart roțile de la mașină, în arest la domiciliu

Publicat

mascati, politie

Tânărul din localitatea Balormiru de Câmp care a bătut  un alt tânăr și i-a spart cauciucurile mașinii a fost arestat la domiciliu. Atacul s-a produs pe fondul geloziei. 

Mai exact, C.R.M., a fost adus vineri, 29 ianuarie, în fața magistraților din Alba Iulia cu propunerea de arest la domiciliu, din partea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar judecătorii au admis cererea.

Ce s-a întâmplat

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 ianuarie 2020, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Balomirul de Câmp, pe fondul geloziei, l-ar fi lovit pe un tânăr de 21 de ani, din Cugir, i-ar fi distrus, prin înțepare, anvelopele autoturismului și ar fi tulburat ordinea și liniştea publică.

CITEȘTE ȘI: Scandal din gelozie, într-un sat din Alba. Un tânăr l-a lovit pe altul și i-a tăiat cauciucurile de la mașină

În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico – legale, de 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale.

Acum tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și distrugere.

Precizări din partea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

La data de 27.01.2021, în jurul orei 17:50, în timp ce se afla pe o stradă din sat Balomiru de Câmp, comuna Șibot, județul Alba, în aceeași împrejurare, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul a lovit cu o bâtă și cu o lopată în zona capului, a brațului stâng și a corpului, precum și cu pumnii în zona feței și a capului o persoană de sex masculin, care în urma agresiunilor a suferit multiple leziuni, materializate în contuzii, excoriații și fractura osului antebrațului stâng, leziuni care necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale.

Anterior exercitării agresiunilor asupra persoanei vătămate, inculpatul s-a înarmat cu o furcă și a înțepat 3 dintre cele 4 roți ale autoturismului persoanei vătămate.

Faptele au fost săvârșite în public și au condus la tulburarea ordinii și liniștii publice față de modalitățile în care inculpatul a acționat, manifestându-se agresiv prin amenințări și urlete, rupând o bâtă și o lopată prin loviturile aplicate cu intensitate asupra corpului persoanei vătămate, precum și prin atingeri grave aduse demnității persoanelor, acesta umilind persoana vătămată și martorii prin obligarea lor să se așeze în genunchi și să-și ceară iertare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax