Connect with us
Publicitate

AIUD

Cum a vrut să scape de pedeapsă un tânăr închis la Penitenciarul Aiud, pentru că a furat din ”cutia milei” a unei biserici

Publicat

aiud penitenciar

Un tânăr închis la Penitenciarul Aiud a cerut în instanță să îi fie întreruptă executarea pedepsei de 2 ani și trei luni pentru furt calificat. 

Tânărul se află închis după ce a furat banii din cutia milei dintr-o biserică din Sibiu. 

Acum, acesta se afla închis la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Aiud. Acesta a formulat o cerere de întrerupere a executării pedepsei, la sfârșitul anului 2020, pe 14 septembrie, dar o prima decizie a venit în data de 23 februarie 2021.

”În motivarea cererii petentul arată că s-a îmbolnăvit în penitenciar și nu există posibilitatea de a fi tratat în penitenciar. De asemenea, petentul arată că suferă de boli cronice cu stomacul și sifilis, iar în penitenciar nu există tratamentul de care are nevoie”, se arată în motivarea Judecătoriei Aiud.

Acesta a fost consultat de medicii specialiști iar instanța reține că a fost întocmit în cauză raportul medicol legal nr. 9901/V/81 din 30.12.2020, de către I.M.L. Cluj Napoac, în concluziile căruia s-a specificat că petentul prezintă diagnosticul Boală de reflux gastroesofagian, Microlitiază renală și Lumbago cronic”, se mai arată în documentul citat.

Drept urmare, magistrații au respins cererea de întrerupere a executării pedepsei, formulată de tânărul deținut.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax