Connect with us
Publicitate

AIUD

Un tânăr închis pentru omor la Penitenciarul Aiud a mai primit o pedeapsă după ce a atacat și bătut un alt deținut

Penitenciarul Aiud

Publicat

Un deținut care a fost închis la Aiud a mai primit o condamnare care s-a adăugat la pedeapsa pe care deja o execută, după ce a bătut un alt bărbat în durtea de plimbare a închisorii. 

Este vorba despre un tânăr, Ț. Florin, dintr-un sat din Suceava, care la doar 18 ani a fost închis după ce a omorât în bătaie un vecin de 58 de ani. 

Pentru fapta sa a fost condamnat la 12 ani de închisoare în 2017.

Fapta s-a produs când deținutul era închis la Aiud, acum fiind după gratii la Penitenciarul Mărgineni.

Este vorba despre o bătaie care s-a produs în data de 20 iunie 2020, dar pentru care s-a dat o primă sentință în 16 mai 2023. Motivarea instanței a devenit publică și descrie ce a făcut deținutul.

”În actul de sesizare s-a reţinut că, în data de 30.06.2020, în jurul orei 09:30, în timp ce persoana vătămată , persoană privată de libertate, se afla în curtea de plimbare F8 a Penitenciarului Aiud, în urma unor discuţii în contradictoriu, a fost lovită cu pumnii în zona feţei de către inculpatul Ț.Florin, de asemenea, deținut în cadrul Penitenciarului Aiud, faptă prin care au fost cauzate leziuni persoanei vătămate, care au necesitat 8 – 9 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa (loviri sau alte violențe) a mai primit încă 6 luni la pedeapsa pe care o are de executat pentru omor. Decizia a fost dată în data de 16 mai 2023 și nu este definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax