Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr problemă din Alba Iulia, trimis în judecată pentru tâlhărie. Cum a furat Iphone-ul unui minor

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din Alba Iulia care are deja mai multe dosare penale, pentru multiple capete de acuzare, unele dintre ele fapte grave, a fost trimis în judecată pentru tâlhărie.

Este vorba despre un tânăr care se află în arest preventiv la Penitenciarul Aiud din luna mai a anului 2023 și care până în prezent a comis mai multe infracțiuni.

Cea mai recentă fapta pentru care a fost trimis în judecată s-a petrecut în luna ianuarie a anului 2023, când și-a pus pe față o cagulă și a tâlhărit un minor.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că în data de 08.01.2023, în jurul orei 08:35, inculpatul , în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia împreună cu persoana vătămată, i-a cerut persoanei vătămate telefonul mobil marca Iphone, iar în momentul în care aceasta i-a remis bunul, inculpatul, care avea fața acoperită cu o cagulă, i-a pulverizat persoanei vătămate spray iritant-lacrimogen pe față, după care a fugit cu bunul acesteia, cauzându-i astfel un prejudiciu în cuantum de 700 lei”, se arată în motivarea instanței.

Dosarul de tâlhărie a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și se va judeca pe rolul Judecătoriei Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax