Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Un adolescent şi-a pierdut viaţa după ce s-a aruncat de la ultimul etaj al blocurilor M din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Un adolescent în vârstă de 14 ani şi-a pierdut viaţa joi seara după ce s-a aruncat de la etajul opt al blocului M2 de pe strada 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje SMURD şi ale Poliţiei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în data de 14.11.2013, orele 21.19, Poliția Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe trotuarul din fața unui fast-food de pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, a căzut de la înălțime, o persoană de sex masculin.

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a constat decesul persoanei.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că în seara zilei de 14.11.2013, în jurul orelor 21,10, B.V.M., de 14 ani, din Alba Iulia, a urcat pe terasa blocului M2, situată la etajul 8, de unde a sărit în gol.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean Alba, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul minorului.”

Acesta a fost găsit căzut pe trotuarul din faţa fast food-ului Bosfor Kebab. Potrivit echipelor de intervenţie, tânărul avea traumatism cranio-cerebral deschis, iar în urma încercărilor de resuscitare acesta nu a mai putut fi salvat.

Acesta a căzut pe un autoturism Skoda Octavia de culoare neagră, parcat în zonă, după care s-a prăbuşit pe trotuar. Incidentul s-a petrecut în dreptul blocului M2. În autoturism se aflau două persoane, un copil de patru ani și tatăl acestuia. Cei doi asteptau în mașină o a treia persoană ( mama copilului) aflată la cumpărături într-un magazin din zonă.

Tânărul este din Alba Iulia. Potrivit unor martori, acesta s-a aruncat în gol de pe o balustradă de beton. Avea domiciliul pe strada Arnsberg din oraş. Se numea Victor Mihai B. şi avea 14 ani. Mai avea un frate și era elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Avea un nivel bun la învățătură, iar în clasa a V-a și a VI-a a câștigat premii la concursul de matematică „Cangurul”.

Mama sa este profesor de matematică, a lucrat la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” şi tatăl său este biolog.

Potrivit unor surse, băiatul ar fi fugit de acasă, anterior acestui incident, dar a fost găsit de poliţişti.

„Este vorba despre un minor de 14 ani din municipiul Alba Iulia, care locuiește pe o stradă alăturată. Din primele cercetări, rezultă că acesta s-ar fi aruncat posibil de pe bloc, iar în urma leziunilor suferite a decedat. Deocamdată nu am stabilit detalii legate de acest eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Alba, Luminița Prodan.

“Eram la masă mâncam și ne-au întrebat (poliţiştii – n.r.) dacă s-a aruncat cineva de la noi sau dacă avem vedere spre parc. Nu știam nimica. Au întrebat polițiștii dacă se poate urca pe terasa blocului. Am spus că în mod normal cred că nu, că știu că este o ușă acolo. Nu am mai fost acolo decât o singură dată, când au vrut să izoleze scara la bloc. De când stau aici în bloc doar o dată am urcat, când o solicitat șeful de scară să urcăm ceva și când am urcat cu domnii polițiști ușa era deschisă într-adevăr. Am urcat să verificăm și ușa era deschisă și când ne-am uitat era, într-adevăr, căzut. Aici sunt 7 etaje, plus parterul și etajul acela intermediar, vreo 30 de metri”, a declarat un locatar al blocului (vezi video).

YouTube video

YouTube video

Revenim cu amănunte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. ANA

    vineri, 15.11.2013 at 00:48

    CINE II COPILU?

    • Andra

      sâmbătă, 16.11.2013 at 12:07

      Este copilul unei profesoare de matematica . RIP Victor si RIP Limba Romana . 😐 Dumnezeu sa`l ierte . 🙁

  2. ion

    vineri, 15.11.2013 at 08:32

    Cine A FOST copilul scrie in articol foarte clar . D-zeu sa_l odihneasca . ….asta se scrie in astfel de situatii d-ra Ana ( si daca se poate , ceea ce nu cred mai lucreaza la gramatica )

  3. horica

    vineri, 15.11.2013 at 22:15

    doamne fereste …. de asa cv

  4. Alin

    vineri, 15.11.2013 at 23:03

    Dumnezeu sa-l ierte..tanar. 🙁 pacat.

  5. Un Om

    vineri, 15.11.2013 at 23:18

    Saracul Victoraş…i-am zis sa nu se sinucida, dar el noooooo. Daca eram acolo ii dadeam doua palme si numai de sinucis nu ii mai ardea. Dar na, RIP.

    • Esti iresponsabil

      sâmbătă, 16.11.2013 at 17:53

      De ce nu ai luat legatura cu parintii lui? Stii ca se poate considera „complicitate” la actul de suicid al baiatului? Dumnezeu sa-l odihneasca!

  6. Cineva

    duminică, 17.11.2013 at 09:19

    Doamne fereste…

  7. Aliii

    marți, 19.11.2013 at 13:53

    Dumnezeu sa te ierte Victor`! :(( Aii fost un prieten bun :(((

  8. raul

    marți, 19.11.2013 at 21:58

    dumnezeu sa al ierte pacat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax