Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un tânăr şi doi minori, cercetaţi pentru furt de la o uzină din Roşia Montană. Au pus în pericol integritatea unor probe geologice

Publicat

Un tânăr de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a intrat în incinta unei uzine din Roşia Montană, împreună cu doi minori şi a sustras un geam metalic. În spaţiul respectiv erau depozitate probe geologice.

UPDATE: Furtul a fost semnalat la Filiala Roşiamin Roşia Montană.

P.V. (28 de ani) şi doi minori de 17 ani şi 15 ani, toţi din Roşia Montană, au pătruns în incinta unei uzine din Roşia Montană, de unde, dintr-o magazie în care erau păstrate probe geologice, au sustras un geam metalic. Prejudiciul cauzat prin fapta lor este în valoare de 490 lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că prin pătrunderea suspecţilor în magazie, s-a pus în pericol integritatea probelor geologice.

Faţă  de P.V., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată şi arestarea preventivă.

UPDATE1: Parchetul şi-a însuşit propunerea, prezentându-l pe învinuit instanţei de judecată din cadrul  Judecătoriei Cîmpeni, care a dispus faţă de P.V. măsura obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioada de 30 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax