Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr şi un minor din Alba Iulia, arestaţi preventiv pentru tâlhărie. Au agresat un bărbat şi i-au furat banii şi telefonul mobil, într-un local din oraş

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia, în vârstă de 18, respectiv 17 ani au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de tâlhărie, după ce au agresat şi i-au furat unui bărbat cu care au consumat băuturi alcoolice într-un bar, bani şi trei telefoane mobile.

Vineri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe R.P., de 18 ani şi B.M.G., de 17 ani, ambii din Alba Iulia, care sunt principalii suspecţi de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în noaptea de joi spre vineri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 1.00, după ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu S.P.F., de 32 de ani, din Alba Iulia, într-un local public din municipiu, l-au agresat şi i-au sustras suma de 300 de lei şi 3 telefoane mobile.

Faţă de cei doi suspecţi a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, cei doi fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor, iar cei doi tineri au fost prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus faţă de ei măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax