Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr și un minor din Blaj au bătut o bătrână și i-au furat banii și 30 de litri de vin. Au fost arestați preventiv

Publicat

politie noaptea

Un bărbat și un minor din Blaj au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetați pentru tâlhărie calificată.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, cei doi au intrat în casa unei  bătrâne din localtitate, pe timp de noapte, au bătut-o și au furat 1.500 de lei și 30 de litri de vin.

În urma atacului femeia are nevoie de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale.

Propunerea de arestare preventivă pe numele L.R.Z. și V.D.Ș a fost adamisă de magistrații Judecătoriei Blaj.

” În după amiaza zilei de luni, 4 mai, polițiștii din Blaj au fost sesizați de către un bărbat din Mediaș, județul Sibiu, cu privire la faptul că este posibil ca mama sa, o femeie în vârstă de 81 de ani, din Blaj, să fi fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3/ 4 mai 2020, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în locuința femeii, ar fi agresat-o și ar fi sustras suma de 1.500 de lei și 30 de litri de vin.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 5 mai 2020, polițiștii din Blaj au reușit să identifice persoanele bănuite de săvârșirea faptei, doi tineri, de 23 și 15 ani, din Blaj.

Cei doi au fost reținuți, pentru tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de ieri, 5 mai, au fost prezentați în fața magistraților, care au dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, iar potrivit concluziilor medico – legal are nevoie de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax