Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr șofer din Alba, trimis în judecată după ce a băgat în spital un motociclist. Cum a provocat un accident rutier

Publicat

Un tânăr șofer din Alba care a provocat un accident rutier a fost recent trimis în judecată. Acesta a băgat în spital un motociclist, din cauza faptului că nu a respectat regulile de circulație. 

În urma accidentului pe care l-a provocat motociclistul implicat a avut nevoie de aproximativ 120 de zile de îngrijiri medicale. 

Trimiterea în judecată vine la aproape trei ani de la comiterea accidentului. Mai exact dosarul penal a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 28 noiembrie 2023.

Tânărul șofer care acum are 22 de ani va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

În motivarea instanței este detaliată greșeala făcută de șofer și cum a provocat accidentul.

Accidentul rutier s-a produs în data de 29 mai 2020, în jurul orei 19.25, pe DJ705E.

Ce au reținut anchetatorii:

”inculpatul aflat la volanul autovehiculului pe DJ 705E, circulând dinspre Săliștea spre Tărtăria că a intrat în depășirea unui grup de pietoni, fără să observe, deși putea și trebuia, că persoana vătămată, aflat în spatele său la conducerea motocicletei marca Suzuki, anterior inițiase manevra de depășire a autovehiculului condus de inculpat, astfel acesta cauzând intrarea în coliziune a motocicletei cu propriul autovehicul, în urma căreia persoana vătămată a căzut de motocicletă suferind leziuni corporale ce au necesitat spre vindecare un număr de 110-120 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în documentul emis de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Acum tânărul va fi judecat pentru vătămare corporală din culpă. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax