Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un total de 377 de candidați la examenul de BAC din această toamnă au depus contestații. Cele mai multe au fost la Limba și Literatura Română

Publicat

Peste 370 de candidați din Alba la examenul de bacalaureat din această toamnă au fost nemulțumiți de notele pe care le-au primit. Aceștia au putut să depună contestații până la ora 16.00, la centrele în care au susținut examenul.

Elevii care nu au reușit să promoveze examenul de bacalaureat nici în această toamnă sau cei care au fost nemulțumiți de notele primite au putut depune contestații până luni, la ora 16.00. Potrivit datelor transmise de inspectorul școlar Dan Cherecheș, în această sesiune au fost înregistrate 377 de contestații. Cele mai multe dintre acestea au fost la Limba și Literatura Română, unde 145 de elevi nu au fost satisfăcuți de notă. La Matematică au fost înregistrate un număr de 92 de contestații, la Biologie au fost 83, iar la Geografie 25.

Rezultatele finale se vor afișa, joi, 5 septembrie.

Amintim faptul că, în sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat, din totalul de candidaţi prezenţi, 1.118, un număr de 245 de elevi au promovat (21,91%), iar 181 de candidaţi (20%) au avut note între 5 şi 5,89.

Un singur elev, de la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a luat o notă peste 9, în sesiunea august-septembrie, la Biologie vegetală şi animală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax