Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Turist accidentat la schi în Șureanu. A fost transportat la ambulanță cu o mașină a Jandarmeriei Alba

Publicat

Un accident s-a petrecut sâmbătă seara pe una dintre pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu unde un turist din Timișoara a căzut și a suferit leziuni. Bărbatul a primit primul ajutor de la salvamontiști, dar întrucât acesta acuza dureri în zona pieptului, și cum condițiile de drum sunt dificile pe anumite tronsoane din zonă, victima a fost transportată până la ambulanță cu o mașină a Jandarmeriei, care l-a dus la spitalul din Sebeș.

Potrivit comunicatului transmis de Jandarmerie, bărbatul în vârstă de 49 de ani este domiciliat în Timişoara şi schia sâmbătă, 5 ianuarie, pe una dintre pârtiile din cadrul Domeniului Schiabil Şureanu, iar în jurul orei 19.00 a căzut şi s-a lovit în zona pieptului. Salvamontiştii i-au acordat primul ajutor, dar pentru că acuza dureri tot mai mari a fost solicitată prezenţa unei ambulanţe la faţa locului. Având în vedere faptul că pe segmentul Barajul Oaşa – Domeniul Schiabil Şureanu circulaţia auto se desfăşoară în condiţii de iarna, pentru reducerea timpului până când rănitul urma să primească ajutor medical de specialtate, cu acordul său, a fost urcat într-un vehicul al Postului de Jandarmi Montan Şugag şi transportat aproximativ 12 km. În jurul orei 20 pacientul a fost preluat de o ambulanţă din zona Barajului Oaşa şi transportat în condiţii de sigurantă spre Spitalul Municipal Sebeş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax