Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un turist și-a pierdut viața în Rezervația Scărița Belioara lângă Poșaga. A intrat în stop cardio-respirator, într-o în drumeție

Publicat

salvamont alba

Un incident tragic, petrecut la Scărița Belioara, lângă Poșaga, județul Alba, a fost anunțat de Salvamont-Salvaspeo Cluj. Echipajele au intervenit în cazul unui tânăr care intrase în stop cardio-respirator, în timp ce se afla în drumeție. Viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

”Echipa Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj care asigura permanența în Stațiunea Muntele Băișorii a fost solicitată de către Serviciul Public Județean Salvamont Alba duminică, în jurul orei 16:30 pentru intervenția la un incident petrecut în zona Rezervației Scărița Belioara (județul Alba).

Solicitarea de sprijin a venit pentru cazul unui bărbat de 34 de ani a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla în drumeție în zonă.

Salvamontiștii clujeni au ajuns la victimă, au continuat manevrele de resuscitare, au aplicat defibrilatorul, însă după o oră și 40 de minute de la începutul manevrelor, medicul din dispecerat a decis oprirea acestora și declararea decesului.

Trupul bărbatului a fost trasportat cu UTV-ul Salvamontului Cluj până în Stațiunea Muntele Băișorii și predat apoi reprezentanților Institutului de Medicină Legală Cluj”, au precizat reprezentanții Salvamont-Salvaspeo Cluj.

La fața locului s-a aflat și un reprezentant Salvamont Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax