Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un turist „turmentat” a rupt două indicatoare rutiere, la Cîmpeni. Bărbatul, de 36 de ani, din Bihor, este cercetat pentru distrugere

Publicat

Un tânăr din Bihor este cercetat de poliţiştii din Cîmpeni după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a rupt două indicatoare rutiere din oraş. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Marţi, la ora 8.30, Poliţia din Cîmpeni a fost sesizată de către un bărbat din oraşul Cîmpeni, cu privire la faptul că în perioada 10-15 iulie, persoane necunoscute au distrus două indicatoare de semnalizare rutieră instalate pe raza oraşului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat principalul suspect al infracţiunii de distrugere, Florin M., de 36 de ani, din judeţul Bihor. Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, în noaptea de 10/11 iulie, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a distrus, prin rupere, două indicatoare rutiere situate pe raza oraşului Cîmpeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal, suspectul fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax