Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un urs dă târcoale lacului Tăul Mare din Roșia Montană. Viceprimar: A coborât până în spatele pompierilor care erau la pompe

Publicat

Un urs a fost văzut în ultimele două nopți în zona lacului Tăul Mare din Roșia Montană. Pompierii care se aflau în zona pompelor au sunat la 112. Potrivit viceprimarului comunei, Vasile Morariu, au intervenit și jandarmii iar animalul a fost alungat. 

„Stimați cetățeni ai comunei Roșia Montană, vreau să vă aduc câteva informații. Azi-noapte și ieri noapte la Tăul Mare a coborât un urs, până în spatele pompierilor care erau la pompe. Au sunat la 112 și au intervenit și jandarmii, l-au alungat.

Vom lua măsurile conform legii în vigoare. Se va face o comisie, primărie, jandarmi, reprezentantul fondului de vânătoare, medic veterinar. În cazul că se vor întâmpla atacuri la animale, ori chiar la om, doamne ferește, legea actuală permite chiar împușcarea. Sperăm că nu va fi cazul.

Dacă îl vedeți, ori aveți pagube, să-l evitați cât puteți și să anunțați să vedem ce pași vom urma”, a scris viceprimarul comunei Roșia Montană, Vasile Morariu, în noaptea de luni spre marți, pe pagina de Facebook.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax