Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un candidat la Primăria Alba Iulia, pe două roți, în cautare de susținători. Tohanul din târgul de vechituri i-a adus lui Mircea Trifu peste 2.000 de semnături

Publicat

mircea trifu Un candidat la primăria Alba Iulia a găsit o modalitate inedită de a stânge semnături. Nu a apelat la corturi amplasate prin oraș sau la o echipă să îl ajute ci la o bicicletă veche care să îl poarte prin toate colțurile orașului. Mircea Trifu a renunțat pentru o perioadă la mașină și a început campania pe două roți, cu un Tohan vechi cumpărat din târg. 

În încercarea de a deveni primar, unul din pretendenții la fotoliul deținut de ani buni de Mircea Hava s-a decis să facă o campanie de strângere de semnături, mai Eco. Mircea Trifu a apelat la o bicicletă care să îl poarte prin oraș și se pare că a și reușit să își atingă obiectivul. Viitorul candidat a adunat peste 2.000 de semnături cu ajutorul tohanului vechi.

„Am cumpărat bicicleta asta, cu care vreau să strâng semnăturile pentru a putea candida, tocmai ca un simbol al faptului că pe de-o-parte albaiulienii se strâng cu miile din ce iî ce mai multi duminica de duminica în târgul de vechituri dar mai ales ca să arăt necesitatea unui primar nou dispus la o relație de comunicare cu cetățenii al căror angajat cred că este…un om care e dispus la orice oră din zi și din noapte să fie la dispoziția albaiulianului și lângă el. Nu am de gând în campania electorală să particip la nici o dezbatere cu politicieni…oamenii sunt sătui de circ. Am văzut că unii fac tot felul de remărci la adresa mea încercând să inducă ideea că nu ar fi serioasă candidatura mea. Ei sunt specialiști la diversiune, s-au antrenat de 25 de ani. N-o să intru în jocul ăsta al lor și n-o să răspund la nici o remarcă de politician fie ea și pozitivă. Singura dezbatere pe care o s-o am în următoarele două luni va fi cu albaiulienii acolo în strada, printre blocuri și chiar și în târgul de vechituri” spune Mircea Trifu.

Se pare că Mircea se bazează doar pe prieteni în această campanie și chiar și-a făcut o pagină de facebook numită „Prietenii lui Mircea Trifu”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax