Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unde a fost găsită o femeie din Alba dată dispărută de către familie. După ore bune de căutări jandarmii au reușit să o găsească

Publicat

O femeie din Baia de Arieș a fost căutată de jandami și polițiști, timp de aproape o zi. Femeia a fost dată dispărută de către fiul său, iar în urma cercetărilor pe teren, a fost descoperită de jandarmii din Câmpeni. 

Mai exact, sâmbătă, 16 aprilie, în jurul orei 20:40, Poliția Orașului Baia de Arieș a fost sesizată de către un tânăr din  oraș, cu privire la faptul că mama sa în vârstă  de 47 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit jandarmilor din Alba femeia a fost găsită ieri în jurul orei 21.00 de către jandarmi din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Câmpeni.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO: Ați văzut-o? Poliția Alba caută o femeie care a plecat de acasă și nu s-a mai întors

În urma unui apel, au fost infomați că aceasta a fost văzută pe malul unei văi, loc în care a și fost identificată. Ulterior, aflându-se într-o stare de confuzie, a fost condusă la secția de poliție de unde a fost preluată de către un echipaj de ambulanță, au transmis jandarmii din Alba, într-un comunicat de presă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax